ELECTRONIC TRAVEL AUTHORIZATION TO Cambodia

Vraag je E-visum aan in 3 makkelijke stappen!

Deze website stelt je in staat om je eVisum aan te vragen en ervoor in te schrijven voor je naar Cambodja reist. Onze dienst assisteert je doorheen het eVisum proces en beantwoordt alle vragen omtrent de vorm en andere gerelateerde problemen. Het aanvraagproces kan tot 72 uren duren. Let op: Wij zijn een bureau en zijn niet verwant aan de website van de Overheid. Ons Bureau helpt personen en rechtspersonen met hun administratieve reisdocumenten.

1
Vraag online aan
2
Maak een online betaling
3
Controleer je e-mail adres
Geef ons de informatie van je paspoort om een visum aan te vragen.
Betaalmethodes: Credit Card
Zodra je betaling bevestigd is, zal je visum je via mail worden opgestuurd

Visum aanvraag voor Cambodja

Vandaag de dag, is het verkrijgen van een e-visum voor Cambodja een heel makkelijke proces omdat het formulier doorgestuurd kan worden binnen enkele minuten. Vergeleken met de conventionele reis visa, bieden we een heel nieuwe E-visum generatie wat reizigers in staat zal stellen om hun reis heel snel te plannen.

Wat is een e-visum voor Cambodja en heb ik dit nodig?

Om naar Cambodja te reizen, heb je enkel een paspoort en een reisvisum nodig. Om een E-visum te verkijgen heb je enkel je paspoort en een pasfoto nodig om het proces te kunnen vervolledigen.

Het E-visum voor het Koninkrijk Cambodja is een elektronische autorisatie van de Overheid in PDF formaat. Het E-visum is een vereiste om de reizen naar en binnen Cambodja voor toeristische doeleinden. Het E-visum moet uitgeprint en getoond worden bij het toegangspunt.

Enkele voordelen van het E-visum

Je hoeft niet langs te gaan bij de de ambassade en je kan het van overal aanvragen, je hebt enkel internettoegang nodig. Je ontsnapt aan rijen in de luchthaven. Het proces is snel, veilig en goed gepland zodat je je visum op tijd ontvangt.

Je kan enkele dagen voor je vertrek een e-visum aanvragen. Je kan ook de klantendienst contancteren voor hulp als je niet zeker weet hoe je een e-visum voor Cambodja krijgt. Het platform dat we bieden is efficiënt, de vereisten zijn miniem om je visum te verwerken. Hoewel, feit is dat een e-visum een gewoon visum niet kan vervangen en enkele beperkingen heeft.

Het E-visum kan eenmalig gebruikt worden bij het betreden van Combodja en het is noodzakelijk om een andere aanvraag te verwerken bij je volgende bezoek.

We raden aan om de voorzieningen te lezen die bij de PDF zitten, controleer alle informatie en print 2 keer. Zwart-wit wordt ook goedgekeurd.

Cambodja visum vereisten – wie kan een aanvraag doen?

Een E-visum voor Cambodja is ideaal voor reizigers die Cambodja bezoeken voor recreatie, het bezoeken van vrienden en familie of voor medische redenen.

Het e-visum is voor bijna elk land beschikbaar, met enkele uitzonderingen.

Het E-visum kan eenmalig gebruikt worden bij het betreden van Combodja en het is noodzakelijk om een andere aanvraag te verwerken bij je volgende bezoek.

Het visum is geldig voor 3 maanden vanaf de dag van aflevering.

Bezoekers kunnen dus maximaal in Cambodja verblijven voor dertig (30) dagen na de datum van aflevering.

Paspoorten moeten nog minsten zes maanden geldig zijn bij aankomst in Cambodja.

De paspoorten moeten ook nog minsten twee lege pagina’s hebben, die bestempeld worden door de immigratie-agent.

Alle internationale reizigers die een aanvraag voor een e-visum voor Cambodja doen, moeten een terug-ticket hebben (om er zeker van de zijn dat je verblijf in Cambodja niet langer duurt dan 30 dagen).

Niet alle grensposten aanvaarden e-visum. E-visa worden geaccepteerd aan de volgende controleposten:

  • Phnom Penh Internationale Luchthaven.
  • Siem Reap Internationale Luchthaven.
  • Preah Sihanouk Internationale Luchthaven.

Als je via land reist, kan je toegang krijgen in:

  • Cham Yeam (Koh Kong Provincie) (via Thailand).
  • Poi Pet (Banteay Meanchey Provincie) (via Thailand).
  • Bavet (Svay Rieng Provincie) (via Viëtnam).
  • Tropaeng Kreal Border Post (Stung Treang) (via Laos).

Reizigers uit Pakistan of reizigers met een Pakistaans paspoort worden aangewezen om een gewoon visum aan te vragen.

Merk op dat het e-visum ook niet beschikbaar is voor:

  • Zij die diplomatische paspoorten hebben
  • Zij die officiële paspoorten hebben
  • Zij die over door de echtgenoot/echtgenote of door de ouders bekrachtigde paspoorten beschikken
  • Zij die over internationale reisdocumenten beschikken

Hoe gaat het aanvragen van een visum voor Cambodja in z’n werk?

Een gewoon visum voor Cambodja verkrijgen kan tijdrovend zijn, zeker wanneer je het dringend nodig hebt en je niet genoeg tijd hebt om naar de ambassade te gaan. Het kan zijn dat een gewoon visum niet aan je vereisten voldoet. Een E-visum is ongetwijfeld geschikt als je een snelle en veilige verwerking wil. Het is een handige manier om een visum te verkijgen voor Cambodja voor korte (max. 30 dagen) reis.

Het proces is simpel en het implementeert het volgende:

a) Online aanvragen

Klik simpelweg op de link voor een online aanvraag https://go-cambodia-online.com/book-an-eta en vul het korte aanvraagformulier voor Cambodja in.

Visum voor Cambodja

Je moet elk deel invullen, hieronder vallen:

  • Persoonlijke informatie (volledige naam, geslacht, land), paspoort informatie (nummer, uitgave, vervaldatum) en je adres.

Alle vier de hoeken van het paspoort moeten te zien zijn bij de uiteindelijke scan van het paspoort. De afbeelding moet duidelijk zijn, zonder reflectie.

Controleer alle verleende informatie voor je je aanvraag doet, lees dan aandachtig de voorwaarden. Door akkoord te gaan met de voorwaarden, ga je akkoord dat alle informatie correct is. Je gaat er ook mee akkoord dat het e-visum je geen toegang verleent tot het Koninkrijk Cambodja als je ontoelaatbaar wordt geacht gebaseerd op het onafhankelijke immigratiebeleid in Cambodja.

b) Betaal online

Wanneer je je aanvraag doet, zal je meteen moeten betalen om de verwerking te laten gebeuren. De prijs voor een eVisum en de daarbij horende toeristentax bedraagt €89.

Er zijn verschillende mogelijke opties om te betalen:

  • MasterCard
  • Visa Credit Card
  • American Express Card
  • Discover
  • SOFORT

c) Controleer je emailadres

Bij het invullen van de aanvraag, moet je je emailadres invullen. Dit wordt gebruikt om te communiceren.

Wanneer je aanvraag is vervolledigd en goedgekeurd, wordt het meteen naar je emailadres toe gestuurd.

Wanneer je betaling aanvaard is, ontvang je ook een melding via email.

Wat te doen na de aanvraag?

Je visum aanvraag zal verwerkt worden binnen 72 uur en dan naar je emailadres gestuurd worden om afgeprint te worden. Het is dus belangrijk om je spam te controleren.

Tijdens het wachten op de verwerking van je visum, kan je regels en wetten in Cambodja doornemen voor toeristen. Prostitutie is er verboden, er bestaan ook andere wetten omtrent de verschillende aspecten in het leven. We raden aan om de toeristen voorzieningen en verwachtingen in Cambodja zorgvuldig door te nemen om problemen met de wet te voorkomen.

Zijn er verschillen tussen een e-visum en een gewoon visum voor Cambodja?

 

 

Cambodja gewoon visum

Cambodja e-Visum

Plek van afgifte

Bij de ambassade of administratieve bureaus die zich ontfermen over immigratie (in jouw land)

Online

Verval

Kan te allen tijde gebruikt worden, als het nog geldig is. De meeste visa zijn geldig voor 6 maanden of 1 jaar.

Kan enkel binnen de 3 maanden na afgifte gebruikt worden

 

- If you postpone your flight more than three months ahead, you will need a new e-visa.

Gebruiksaantal

Kan ongelimiteerd gebruikt worden voor zolang het geldig is.

Kan één keer gebruikt worden binnen de geldigheidsperiode van 3 maanden.

Duur van verblijf

Je kan in het land blijven voor zolang er in je aanvraag is opgenomen

Bezoekers kunnen enkel maximaal 30 dagen blijven, nadien moeten ze naar een andere bestemming reizen of terug naar huis reizen

Additionele informatie over een visum aanvraag voor Cambodja

  1. Als je vlucht binnen de 72 uur vertrekt, raden we aan om ons meteen te bellen om het proces te versnellen en je e-visum op tijd af te leveren.
  2. Wees er zeker van dat je vlucht in één van de twee luchthavens aankomt die e-visa ondersteunen: Phnom Penh Internationale Luchthaven en Siem Reap Internationale Luchthaven. Als je over land reist, krijg je toegang in Cham Yeam (Koh Kong Provincie) (vanuit Thailand), Poi Pet (Banteay Meanchey Provincie) (vanuit Thailand) en ook via Bavet (Svay Rieng Provincie) (vanuit Vietnam).
  3. Het is belangrijk om te weten dat wij juridische entiteiten helpen, maar niet verwant zijn aan de Overheid van Cambodja.
  4. Je kan altijd onze klantendienst bereiken via telefoon of email voor alle vragen over onze diensten. Onthoud dat je je e-visum, dat je via mail ontvangt, moet afprinten en meenemen tijdens je reis.